Workshops

BREDAAS ZoetZuur&Zout, voor een leuke en leerzame workshop inmaken

Is het tijd om weer een feestje te organiseren en wil je iets anders? Of ben je gewoon op zoek naar een leuk uitstapje? Neem dan snel contact op met BREDAAS ZoetZuur&Zout voor het inplannen van een workshop jam maken. Of informeer naar onze andere workshops zoals chutney maken, fermenteren, … Leerzaam en lekker gecombineerd in een leuke en vooral boeiende activiteit.

Eerlijk en puur

BREDAAS ZoetZuur&Zout werkt met lokale producten. Daarom is de tijd tussen het oogsten en de verwerking bijzonder kort. Versheid is hierdoor gegarandeerd. Vooral producten die over zijn, hebben onze aandacht. Waar anderen ervoor kiezen deze weg te gooien, terwijl het gewoon nog goede producten zijn, kiezen wij ervoor ze te verwerken in de meest heerlijke dingen. Tijdens een workshop jam maken zie je hoe wij omgaan met deze lokale producten. Daarnaast leer je hoe je de jam langer houdbaar maakt zonder allerlei chemische conserveringsmiddelen toe te voegen. We passen dan ook oude conserveringstechnieken toe, zoals het er vroeger al aan toe ging. Op deze manier houden wij onze producten puur en eerlijk, want koop je bij BREDAAS ZoetZuur&Zout dan weet je wat je koopt.

Een leerzame workshop

Onze workshops kennen verschillende thema’s. Eerdere edities gingen bijvoorbeeld over fermenteren, drogen, jam en gelei maken, jam met minder/zonder suiker en chutney maken. Wij gebruiken dan ook het hele spectrum van het inmaken als onderwerp voor onze workshops. Onze achtergrond ligt in de levensmiddelentechnologie en wij durven dan ook zonder schroom te zeggen dat wij weten waar we het over hebben.

Een workshop jam maken boeken?

Wil jij ook een boeiende en leerzame workshop volgen? Neem dan snel contact met ons op door te mailen (mail@bredaazzz.nl) of te bellen (06-10661880), zeker als je met een groep van ca. acht personen bent.

Wil je weten wat wij de komende tijd op het gebied van workshops in de planning hebben, kijk dan snel in de agenda op onze website. Meld je aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van nieuwe workshops. Op deze manier loop je geen enkele workshop meer mis.