BREDAAS ZoetZuur&Zout, voor een leuke en leerzame workshop inmaken
Is het tijd om weer een feestje te organiseren en wil je iets anders? Of ben je gewoon op zoek naar een leuk uitstapje? Neem dan snel contact op met BREDAAS ZoetZuur&Zout voor het inplannen van een workshop jam maken. Of informeer naar onze andere workshops zoals chutney maken, fermenteren, … Leerzaam en lekker gecombineerd in een leuke en vooral boeiende activiteit.
Eerlijk en puur
BREDAAS ZoetZuur&Zout werkt met lokale producten. Daarom is de tijd tussen het oogsten en de verwerking bijzonder kort. Versheid is hierdoor gegarandeerd. Vooral producten die over zijn, hebben onze aandacht. Waar anderen ervoor kiezen deze weg te gooien, terwijl het gewoon nog goede producten zijn, kiezen wij ervoor ze te verwerken in de meest heerlijke dingen. Tijdens een workshop jam maken zie je hoe wij omgaan met deze lokale producten. Daarnaast leer je hoe je de jam langer houdbaar maakt zonder allerlei chemische conserveringsmiddelen toe te voegen. We passen dan ook oude conserveringstechnieken toe, zoals het er vroeger al aan toe ging. Op deze manier houden wij onze producten puur en eerlijk, want koop je bij BREDAAS ZoetZuur&Zout dan weet je wat je koopt.
Een leerzame workshop
Onze workshops kennen verschillende thema’s. Eerdere edities gingen bijvoorbeeld over fermenteren, drogen, jam en gelei maken, jam met minder/zonder suiker en chutney maken. Wij gebruiken dan ook het hele spectrum van het inmaken als onderwerp voor onze workshops. Onze achtergrond ligt in de levensmiddelentechnologie en wij durven dan ook zonder schroom te zeggen dat wij weten waar we het over hebben.