Relatiegeschenken en kerstpakketten

BREDAAS ZoetZuur&Zout voor een puur, eerlijk en origineel cadeau uit Breda

Geef jij je werknemers en klanten graag eens een extra teken van waardering of ben je op zoek naar een uniek cadeau met echte streekproducten? Kijk dan snel eens bij ons aanbod. Voor een origineel cadeau uit Breda moet je zonder twijfel bij BREDAAS ZoetZuur&Zout zijn. Ze zijn niet alleen mooi en lekker, maar hebben ook nog eens een goed verhaal.

Een relatiegeschenk met een verhaal als visitekaartje voor je uniekheid

Je kunt het geven van een relatiegeschenk zien als een kans om je van de concurrentie te onderscheiden. Als je een uniek geschenk weet te vinden, zal je klant je naam niet snel vergeten. Met de relatiegeschenken uit Breda van BREDAAS ZoetZuur&Zout laat je een onvergetelijke indruk achter. Achter de producten zit een goed, duurzaam verhaal. Wij dragen bij aan de vermindering van voedselverspilling doordat we overschotten van oogst van lokale boeren, tuinders en particulieren verwerken tot lekkere, lang houdbare producten. Kijk op de pagina Streekproducten uit Breda welke chutneys, jams, stropen en dergelijke we maken. Met een selectie uit dit uitgebreide assortiment laat je je zakelijke relaties proeven van echte streekproducten en zorgen wij ervoor dat de overschotten, overigens van uitstekende kwaliteit hooguit wat krom, te klein of met een vlekje, niet vernietigd hoeven te worden.

Een echt en eerlijk cadeau

De relatiegeschenken uit Breda van BREDAAS ZoetZuur&Zout worden samengesteld met pure en eerlijke ingrediënten. Een achtergrond in de levensmiddelentechnologie zorgt ervoor dat wij bekwaam zijn in het conserveren van onze producten zonder chemische conserveringsmiddelen toe te voegen. Met de technieken van vroeger maken we onze producten lang houdbaar. Zo blijft de smaak behouden en zijn de producten in al hun puurheid verwerkt. Rechtstreeks van het land van lokale boeren en tuinders en in een mum van tijd bij ons bezorgd. De hele weg van zand tot klant is vaak niet langer dan 20 km.

Relatiegeschenken bij BREDAAS ZoetZuur&Zout kopen

Wilt u uw zakelijke relaties ook laten meegenieten van de beste streekproducten? Koop dan uw relatiegeschenken uit Breda bij ons. Oude inmaaktechnieken worden gecombineerd met moderne smaken. De streekproducten worden in het seizoen gemaakt en omdat we met overschotten van oogsten werken, kan ons aanbod wisselen. Dat is echter wat ons zo uniek maakt. Wij verpakken onze relatiegeschenken graag voor u op originele wijze. U heeft hiermee een kwalitatief goed, uniek en bijzonder geschenk voor de relaties die u het meeste waardeert. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan telefonisch contact op of stuur een e-mail. Neem ook eens een kijkje op de pagina met onze producten.

Relatiegeschenken uit Breda kopen?

Informeer naar de mogelijkheden via een e-mail mail@bredaazzz.nl of te bellen naar 06-10661880.