Welke producten maken we?

BREDAAS ZoetZuur&Zout: voor de lekkerste streekproducten uit Breda

Ben je fan van puur en eerlijk eten? Dan moet je zonder twijfel de producten van BREDAAS ZoetZuur&Zout eens geproefd hebben. Je vindt hier de beste streekproducten van Breda, direct van het land en zo in de pot. Onderaan deze pagina vind je een overzicht van het hele assortiment. Naast de lekkerste streekproducten van het seizoen kun je ook bij ons terecht voor leuke en boeiende workshops en relatiegeschenken. Beleef het zelf!

Lokale producten van het seizoen

Wij zorgen ervoor dat overtollige oogst niet verloren gaat en verwerken die in de lekkerste producten. Wij gebruiken de inmaaktechnieken van vroeger. Hierdoor blijven onze producten lang goed, zonder dat we ze vol stoppen met conserveermiddelen. Aangezien wij de producten in het seizoen maken en het overschot van onze leveranciers verwerken is niet altijd alles op voorraad. Dat maakt ons aanbod wisselend, maar des te interessanter. Dat neemt niet weg dat we ons best doen om voor de populaire producten zoveel mogelijk overschot te vergaren om een bepaald basisassortiment te kunnen garanderen.

Kort transport

Onze ingrediënten betrekken wij van boeren, tuinders, en particulieren uit Breda en omgeving. Hierdoor houden we de lijnen en dus ook het transport kort. Op het etiket vermelden we waar de ingrediënten vandaan komen. Dat maakt het juist zo leuk om onze streekproducten uit Breda te kopen. Onze producten worden onder andere aangeboden bij boerderijwinkels (zoals bij de boeren waar de oogst vandaan komt), speciaalzaken en de lokale horeca. Kijk hier voor de verkoopadressen. Daarnaast staan we op enkele streekmarkten of evenementen. Kijk op de agenda waar we wanneer te vinden zijn.

Assortiment

Scrol naar beneden om de streekproducten uit Breda te bekijken. Met behulp van de filterknoppen kun je op een bepaald ingrediënt en/of op een bepaald producttype zoeken. Klik op de foto’s voor meer informatie.

Streekproducten uit Breda kopen?

Onze producten worden op diverse plaatsen zowel in als buiten de stad verkocht. Ook bij de lokale horeca zijn de producten te vinden. Kijk bij de verkooppunten waar de producten van BREDAAS ZoetZuur&Zout te koop zijn of neem direct telefonisch contact op of stuur een e-mail.


Op zoek naar een origineel cadeau?

Wij helpen je om leuke cadeau’s en bijzondere relatiegeschenken samen te stellen. Heb je iets in gedachten en weet je niet zeker of wij je kunnen helpen? We horen het graag!

Kijk ook bij de cadeaupakketten en relatiegeschenken.


Een workshop volgen?

Vind je het leuk om eens een workshop te volgen, dan kun je op onze website in de agenda kijken of we workshops gepland hebben staan. Ben je met een eigen groep? Informeer naar de mogelijkheden.


Meer informatie?

Voor meer informatie over het assortiment en actuele voorraden of het (ver)kopen van de producten stuur een mail naar mail@bredaazzz.nl of bel 06-10661880.